Recensie Nieuwe Nor, Heerlen

Mooie en lieve woorden vanuit Heerlen! <3
“Maar eerst het voorprogramma. Of ja, de eerste band op de bill van vanavond.
Want LAKSHMI is geen support act.
Ook al is La Hazes vanavond de publiekstrekker, het gaat hier om een dubbel geprogrammeerd concert. Dat wil vooral zeggen dat de term ‘voorprogramma’ dit gezelschap rond de sporty spice uit Haarlem tekort doet.
Het blijkt al gauw een domme zet om halverwege haar set binnen te komen wandelen. Want hoewel het gros van de bezoekers de act waarschijnlijk moeilijk kan rijmen met de reden waarvoor zij hun weg naar het podium vonden, spat de energie er vanaf.
De duistere electropop verhaalt op poëtische wijze over schimmige thematieken uit het leven. Haar zuchtende en daardoor aparte manier van zingen, creëert een zweverig sfeertje waarin de luisteraar zich gemakkelijk mee laat voeren. Het zijn met name de energieke nummers op de setlist die overtuigen en maken dat we ons LAKSHMI zo in een tent in Biddinghuizen kunnen voorstellen.
Haar stage presence, kunstige presentatie en overtuigende band dragen hieraan bij. Voeg daar de dosis positiviteit en vrolijkheid van haarzelf aan toe en je snapt waarom de handjes tóch op elkaar gaan aan het einde van haar show.
De weg naar succes lijkt geplaveid, met optredens in DWDD, De Beste Singer-Songwriter van Nederland en haar komische één-tweetje met Philip Freriks in de Slimste Mens, in augustus van vorig jaar.”
Check hier het hele artikel
Wij verheugen ons.