LAKSHMI kondigt voorjaarstour 2022 aan

In maart en april 2022 doet LAKSHMI, vergezeld door haar band, een clubtour door het land. Ze zal voornamelijk eigen repertoire spelen, aangevuld met Engelse en Nederlandstalige covers. De kaartverkoop start 20 oktober om 12 uur.

“We gaan weer spelen!! Na heel lange tijd voor beperkt publiek te hebben opgetreden, mogen we nu eindelijk weer voluit gaan - met hele band – op de poppodia! Ik heb er mega veel zin in, hopelijk tot daar!” aldus LAKSHMI.

Voorjaarstour 2022

Vrijdag 11 maart - Burgerweeshuis, Deventer
Donderdag 17 maart - Paard, Den Haag
Donderdag 24 maart - Paradox i.s.m. 013, Tilburg
Zaterdag 2 april - Patronaat, Haarlem
Woensdag 6 april - Doornroosje, Nijmegen.
Donderdag 7 april - Hedon, Zwolle.
Donderdag 14 april - FLUOR, Amersfoort.
Vrijdag 22 april - De Helling, Utrecht

Over LAKSHMI

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt ze het Pop Noir. Ondanks haar jonge carrière - LAKSHMI debuteerde in 2017 met haar zelf getitelde debuutalbum en in 2018 verscheen haar tweede album ‘SIREN’ - heeft ze al twee theatertours op haar naam staan.

Dit jaar brak ze door bij het grote publiek met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?’ en bracht ze haar single ‘EMPTY’ uit met een videoclip waarin ze medewerking kreeg van topontwerpers zoals o.a. Ronald van der Kemp. De song was bovendien te horen in de CBS-serie ‘Charmed’. Daarnaast richtte LAKSHMI haar eigen fanplatform ‘Only for The Wicked’ op en bracht ze het nummer ‘Grow with you’ uit, dat ze schreef met Kensington- zanger Eloi Youssef.

LAKSHMI werkt momenteel aan haar derde album, dat zal worden geproduceerd door Dries Bijlsma (Typhoon/Bløf) en LudoWic (Wende/Sevdaliza). 

Kaartverkoop is nu gestart. Info & tickets:

www.lakshmimusic.com/agenda



Vorige
Vorige

Nieuwe single ALL I KNOW out now!

Volgende
Volgende

Lakshmi bij TEDXHaarlem