Shownieuws item over Only for the Wicked

Shownieuws heeft op de website en in een item in de aflevering van vrijdagavond, aandacht besteed aan de lancering van mijn platform voor fans ‘Only for the Weekend’.

Check de video hier op Shownieuws of lees hier het artikel:

Fans die lid zijn van Only For The Wicked krijgen toegang tot exclusief materiaal, zoals online huiskamerconcerten, speciale podcastuitzendingen en voorrang op ticket sales. 

De zangeres, die momenteel te zien is in Wie is de Mol?, staat erom bekend dat ze haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. Met haar shows ADEM en HUIDHONGER stond ze de afgelopen jaren meer dan honderd keer op het podium van een popzaal, theater of festival. Om het direct contact met haar fans ook online op te zoeken, lanceert LAKSHMI vandaag de online club Only For The Wicked.

"Ik zie mijn publiek tegenwoordig minder, ik kan geen concerten meer geven en merk dat ik dat ontzettend mis. Daarom heb ik nu een club opgericht, waardoor ik makkelijker contact kan houden, kan spelen voor publiek en waar je kan zien wat ik allemaal uitspook. Ik heb superveel zin om allemaal speciale dingen te maken, vóór jou en mét jou. Van huiskamer livestreams tot podcasts tot best insta-friends tot exclusieve merch, en veel meer!", aldus LAKSHMI.

Weten welk exclusief materiaal je kunt verwachten als lid van Only for the Wicked? Check dan hier:

Vorige
Vorige

RTL Boulevard over Only for the Wicked

Volgende
Volgende

Schouwburg Sessie #2