“Wat ik kwijraak verlies ik niet”

"Wat ik kwijtraak verlies ik niet" is uit! Een track gemaakt door Lakshmi en Deborah. Geïnspireerd door het leven van Frida Kahlo. Beluister de volledig track hier.

P60 en het Cobra Museum brachten Lakshmi en Deborah samen en inspireerden hen met de tentoonstelling Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution. Op het podium van P60 schreven zij binnen een dag de track "Wat ik kwijtraak verlies ik niet"!

Over de soundtrack "Wat ik kwijtraak verlies ik niet" : ‘ Na ons gesprek in het Cobra museum werd het al snel duidelijk dat we Frida niet wilden afbeelden als een slachtoffer en ook niet wilden plaatsen in de hokjes van de groepen die haar nu zo snel claimen. De Frida die wij die dag leerden kennen was zo anders. Frida was vol levenslust, doorzettingsvermogen, humor en een krachtige gepassioneerde vrouw. Wij wilden het beeld creëren van een vrouw die obstakels in haar leven heeft, maar deze zonder moeite overwint door haar onuitputtelijke levenslust. Zo wilden wij een tekstueel portret maken van haar visie, haar levenslust, elementen uit haar werk en natuurlijk haar grote vermogen om lief te hebben.’

Het museum heeft al vele duizenden Kahlo fans mogen ontvangen sinds de heropening begin juni. Dit succes is aanleiding om de tentoonstelling tot en met zondag 3 oktober 2021 te verlengen. Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is elke dag open van 10.00 tot 22.00 uur.

 

Credits: Lakshmi Swami Persaud, Dries Bijlsma & Deborah. LAKSHMImusic

Vorige
Vorige

Lakshmi Vs Klaas

Volgende
Volgende

Mooier dan Ooit Commercial